Sobre Nosaltres

asm

El nostre objectiu és oferir un servei d'alta qualitat adaptat a les necessitats de cada client.

asm internet engineer comença la seva activitat professional a finals de l'any 2009. Al llarg d'aquests anys ens hem anat especialitzant en el desenvolupament de solucions web i màrqueting online, disseny i programació de pàgines web, comerç electrònic, blogs i molts altres serveis més com el posicionament web, comunity mannager, etc.

asm pretén oferir els màxims serveis per tal de minimitzar les preocupacions dels seus clients, col·laborant amb altres professionals de diversos sectors complementaris al nostres, com serien dissenyadors gràfics, traductors, fotògrafs, etc.

Vols una pàgina web?

Necessites una pàgina web ja sigui personal o per al teu negoci i no saps per on començar, asm t'ajudarà en tot el procés, des de la contractació de l'allotjament que més s'ajusta a les teves necessitats fins a la inicialització de les xarxes socials.

No dubtis a contactar amb nosaltres, t'ho posarem molt fàcil.

Passos a seguir per crear una pàgina web

Has decidit contractar la creació d'una pàgina web o botiga online, de manera simplificada aquests són els passos que seguirem:

  1. Contacta amb nosaltres
  2. Explica'ns la teva idea
  3. Acceptació del pressupost
  4. T'ensenyem el disseny de la pàgina
  5. Programació
  6. Entrega i retocs finals

Per què necessito una pàgina web

Una frase molt popular és la que ens diu que si un negoci no està a Internet no existeix. Internet és la finestra al món ja sigui per a projectes personals com a professionals.

En els temps que corren on els clients utilitzen els buscadors per a contactar amb els seus proveidors, qualsevol negoci, per petit que sigui, necessita tenir una mínima presència en aquest món.

Posseir una petita pàgina web i un correu electrònic d'empresa, dóna molta classe a un negoci i el fa diferenciar de la resta.

màxima tranquilitat
ens encarreguem de tot: hosting, projecte web, disseny, màrketing, etc.
el nostre objectiu és oferir un servei d'alta qualitat adaptat a les necessitats de cada client.
disseny web + disseny gràfic
webs personalitzades amb alt nivell de disseny